I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

welcome to my blog alom rawks thd

Friday, April 15, 2011

sAyA haPpY SebAB aWak tIPu sAyA...

SAYA HAPPY AWAK TIPU SAYA......
thx untuk awak tawww.....


2/3 hari ni..saya xdapat na col awak...
arini saya cari duit nak topup...semata2 nak coll awak...
xnak bg awak sad coz miss kt saya....
last2 awak maenkan saya.....awak kuar dengan orang laen...
awak..saya happy sangat2 awak maenkan saya..
saya x sangke lak wak....awak sanggup menipu saya lagi..
padahal ANIVESARY kite da dekat wat...
seminggu je lagi..cukup r 2 tahun wak..
kenapa awak bodo sangat sampai sanggup tipu saya....???? 
saya da buat macam2 utk awak...xnak awak maenkan saya...
ape lagi yang x cukup wak?????


awak..ingat oke..saya percaya kan awak..
walaupun awak maenka saya.... :)
thx dila.....


satu lagi saya nak pesan kan awak..
anivesary kite da na dekat....




rose ni sebagai saksi untuk awak..
saya sayang awak... :)
ape2 pun..saya akan cube untuk lupakan awak oke..
dot worry... :)

1 comment:

  1. along.. same larr kyte.. sad kan??
    tapi die ade ke phm prasaan kyte kan??

    ReplyDelete