I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

welcome to my blog alom rawks thd

Thursday, August 4, 2011

PENGORBANAN SEORANG LELAKI

hurmm...knp awak teruk sgt...sy x sangka awak sgup maenkan saya lagi..
smpai ati awak tipu saya dila...saya caye kat awak...
tapi ni balasan yg awak bg pada sy..selepas sy da lakukan mcm2 kat awk.
awak jnji x nak maenkan sy...tpi knp awk tipu????
sy dah berkorban mcm2 utk awk..tpi awak...hurmmmm..
awak...saya tahu idup awk senang...
hidup sy ni biase sje...sy xdpt na bhgiakan awk ngn duit..harta.n laen2..
tpi sy cintakan awk sepenuh ati sy...
sia2 la 2 tahun kite copel wak...tapi awak cuma permainkan saya..
xpe la...saya da nekad.saya akn cube utk lupekan awk buat selamanye...


SELAMAT TINGGAL SAYANGKU.

Friday, May 27, 2011

sampai aty awak....

saya ingat awak tol2 dah brubah..
tapi semua tu x...
awak masih kecewakan saya.
kenapa susah sgt utk jujur wak...
saya da bt mcm2 utk awk.
sy xthu knp awk sgup wat mcm ni kt saya..
xpe la wak....


terima kasih wak....
:'(

Wednesday, May 4, 2011

CeLeBrAte 2Nd ANIVESARY with my LoVe Dila

MEMORI YG INDAH 
( 25.4.2011 )
TGK2 LA OKE..HEEEE..


TIME KENE KISS.HEHEHE..ABIS SHOYEK IDUNG BEBY.HAHAAH..




 





HEHEEH...ni r kenangan terindah with my love dila rawks thd..
my bucuk2.heheh..b syg beby tau..tpi beby still  x jujur ag ngn b...
:'(

Friday, April 15, 2011

sAyA haPpY SebAB aWak tIPu sAyA...

SAYA HAPPY AWAK TIPU SAYA......
thx untuk awak tawww.....


2/3 hari ni..saya xdapat na col awak...
arini saya cari duit nak topup...semata2 nak coll awak...
xnak bg awak sad coz miss kt saya....
last2 awak maenkan saya.....awak kuar dengan orang laen...
awak..saya happy sangat2 awak maenkan saya..
saya x sangke lak wak....awak sanggup menipu saya lagi..
padahal ANIVESARY kite da dekat wat...
seminggu je lagi..cukup r 2 tahun wak..
kenapa awak bodo sangat sampai sanggup tipu saya....???? 
saya da buat macam2 utk awak...xnak awak maenkan saya...
ape lagi yang x cukup wak?????


awak..ingat oke..saya percaya kan awak..
walaupun awak maenka saya.... :)
thx dila.....


satu lagi saya nak pesan kan awak..
anivesary kite da na dekat....




rose ni sebagai saksi untuk awak..
saya sayang awak... :)
ape2 pun..saya akan cube untuk lupakan awak oke..
dot worry... :)

Friday, March 11, 2011

BerSabAr & HanYa mAmPu tErsEnYuM..... :)

hurmmm..
BERSABAR..selagi boleh....



awak curang ke?????
oke la..nak wat mcm mana..saya SABAR je aww..
awak maenkan saya ke?????
xpe...saya pahamm.awak bosan....saya SABAR je ok...
awak copel ngn lelaki laen?????
xpe la...saya tunggu awak.walaupun kte tgh copel.
SAYA SABAR.....
awak selalu berkepit dgn die???????
huhu..xpe la..saya thu saya xleh nak teman awak.......
SAYA SABAR.. 
awak selalu tipu saya....selalu sgt2......
xpe wakkk..SAYA SABAR....

  
HURMM......awakk...........
SAYA SELALU SABAR WAK.....
TAPI KAN WAK.........
SAYA DAH BUAT MCM2 UTK AWAK BTL2 SYGKAN SAYA...
HURMMMM......awakkkkkkkk.......


awaaaaakkkkkk...
KALAU LEPAS NI SAYA YANG TINGGALKAN AWAK....
SAYA NAK WAK PUN BERSABAR MCM SAYA YE WAKK......
APA2 PUN SALAH YANG AWAK BUAT...
SAYA TETAP MAAFKAN AWAK..
INGAT WAKK..
LAU SAYA DAH TINGGALKAN AWAK....
AWAK SABAR LA......
:)

Thursday, March 3, 2011

SeLamat TingGaL sAyaNg

sorry ...
I will try to forget u ...
thanks because u could have hurt my heart ....
I promise u will never forget until whenever ....



starting today ..
we do not have any relations again .....
I will pray for your happiness with your partner ....bye my princess DILA...sayang awakkk... :) ♥

TeriMa KaSiH uNtUk AwaK

HARI INI(3/MARCH/2011)
alom x sangke langsung....
boleh lak..tergerak hati nak col dilaa....
tibe2...hurmmmm.... :'(

mmg frust r...tpi nak tgk je lame mne..
hurmmmm...alom nak diam je..
xnak kate ape2 da kali nie...


xpe la...hope die happy ngn ape yg die buat....
ALOM buntu.....
kenapa die still tipu..
die janji x nak wat da semua tuh....
tapi...dia tipu tipu lagi...
huhuhuuh...
xpe laa..alom doakan org mcm die ni bahagia ...
sampai mati... :)