I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

welcome to my blog alom rawks thd

Wednesday, November 10, 2010

diDaLaM kEkecEwAan

awak......:'(
kenapa awak lukakan hati saya...kenapa sekarang awak dah lain???
mane janji2 awak yang dulu.??? awak kata awak syg saya sorg je..
tapi sekarang knp awak tinggalkan saya....

awak......:'(
walaupun awak dah xsyg saya lagi..saya tetap syg awak smpai bile2 tau...
walaupun kite selalu gaduh..tapi awak tetap syg saya kan?????
tapi xpe la..skrg awak dah tglkan saya...saya redha je wak......
saya sgup bersedih demi nak tgk awak happy n bahagia.....

awak......:'(
walaupun family awak bencikan saya sebab menari ni......
saya tetap sygkan awak....saya tetap berkorban.....
tapi kali nim...awak da tglkan saya...saya sedih sgt2.....
family awak selalu hina saya...saya tau saya ni cuma penari jalanan jee...
awak.....:'(
saya sayangkan awak sgt2 tau...saya sentiasa doakan awak bahagia dengan die wak..
salam sayang dari permata hatimu......along thd....

 

No comments:

Post a Comment